Mary Cohr TechniSPA testkezelés

A Mary Chor kifejezetten a narancsbőr eltüntetésére, a test karcsúsítására, a bőr feszesítésére és a „nehéz láb érzet” megszüntetésére fejlesztette ki testformázó gépét, a TechniSPA-t. A géppel három féle kezelést lehet végezni.

1. Karcsúsítás (60 perc)

Minden nő álma a karcsú alak, és a narancsbőrtől mentes bőr. Ezzel a kezeléssel ez többé már nem álom! A gép egyszerre három egyidejű speciális technikát használ. A vákuumgörgők segítségével fájdalommentesen feltörjük a cellulitot, ionizációval karcsúsító hatóanyagot juttatunk a bőr mély rétegébe és izomstimulációval átdolgozzuk az izmokat. Ennek az egyedülálló kombinált hatásnak köszönhetően már ez első kezelés után látványos eredményt érünk el. A narancsbőr csökken, feszesebb lesz a bőr, és karcsúbb lesz a test. Ennél a kezelésnél lehetőség van arra, hogy ne az egész testet, hanem meghatározott testtájat kezeljünk, szükség szerint a kritikus területen.

2. Feszesítés (45 perc)

Ha úgy érzi, hogy nem elég feszes a bőre, bár súlyproblémái nincsenek, az Ön számára ez az ideális kezelés. Ionizációval feszesítő hatóanyagot jutattunk a bőr mély rétegébe és ezzel egy időben izomstimulációval megdolgozzuk a mélyen fekvő izmokat. Ennek hatására a bőr feszessé válik. Ajánljuk a vékony testalkatúaknak, akik úgy érzik, bőrük feszessége már nem a régi , akik a gyakori fogyókúra alkalmával az ún. „jojó” effektus miatt elveszítették bőrük feszességét, akik hormonváltozás miatt tapasztalták meg bőrük rugalmasságának csökkenését.

3. Könnyű lábkezelés a nehéz láb érzet megszüntetésére (30 perc)

Ha úgy érzi, hogy lábai gyakran elnehezülnek, estére bedagadnak, akkor nyirokkeringési probléma lehet a háttérben. Ennek megszűntetéséhez nyújt segítséget a könnyű lábkezelés. Már az első kezelés alkalmával érezni fogja hatását, (gyakran hallom vendégeimtől: „mintha repülnék”), így tehát jelentősen csökken a nehéz láb érzet. Orvosok által bizonyított gyógyászati eredményeket dokumentáltak az erek mikrokeringésének javulásában, a testkezelések rendszeres használata során.

Mindhárom kezelés kúraszerűen javasolt, személyre szabottan kombinálható az egyéni igények figyelembevételével. Egy kúra (12 alkalom) elvégzésével, a rendszeres (havonta egyszer) fenntartó kezelések beiktatásával, illetve a megfelelő lakossági termékek otthoni használatával kiválóan szinten tartható az elért eredmény.