Gigi manuális arckezelések

Szakmai munkám kezdete óta dolgozom a GIGI termékeivel.

Aki a hagyományos, klasszikus kozmetikai kezeléseket részesíti előnyben, annak szívből ajánlom a GIGI termékeivel végzett arckezeléseimet.
A klasszikus arctisztítás menete: a bőr letisztítása a szennyeződésektől, sminktől, melyet a peeling (azaz az elhalt hámsejtek eltávolítása) követ, majd a bőr gőzzel való felpuhítása, majd manuális tisztítás (nyomkodás), melyet tápláló pakolás felhelyezése követ, majd masszírozás, végül a bőr összehúzása pakolással.
Az arctisztítás menete tinik számára: a bőr letisztítása a szennyeződésektől, sminktől, melyet a peeling (azaz az elhalt hámsejtek eltávolítása) követ, majd a bőr gőzzel való felpuhítása, majd manuális tisztítás (nyomkodás) következik, melyet összehúzó, nyugtató, gyulladáscsökkentő pakolás és/vagy maszk követ.
Az arctisztító kezelésekbe beépítem a bioptron lámpa használatát is.

Kényeztetésre vágyó vendégeim választhatnak külön arcmasszázst is, melyet természetesen az adott bőrtípusnak megfelelő krémekkel végzek. Az arcmasszázst mindig peeling előzi meg.

Remélem, kedvet kapott a klasszikus arckezelésekhez, és hamarosan kipróbálja a fenti kezelések valamelyikét személyre, bőrtípusra szabottan.