Catio Clean arckezelés

A Mary Cohr kifejlesztett egy gyors, látványos és költségkímélő kezelést. Mindössze 30 perces a kezelés és az ára csak 7500 forint. A fél órás arckezelés alatt ugyanazt a luxust és kényeztetést érezheti, amit bármelyik Mary Cohr kezelésnél.

Miből áll a kezelés? Ez egy mélytisztító és szépítő arckezelés.

Első lépés a mélytisztítás, a „termo tisztító” elektródával (10 perc). (Itt lehetőség nyílik a mitesszerek tisztítására, ha szükséges.) A mélytisztítás célja a felgyülemlett méreganyagok eltávolítása a verejtékmirigyekből és beindítani faggyúkiválasztást a faggyúmirigyekben.

Második lépés a „szépség masszázs” (5-7 perc). A masszázs szabályozza a bőr alatti mikro keringést, elősegíti a szövetekben felgyülemlett méreganyagok elvezetését és ellazítja az arc izmait.

A kezeléshez bőrtípusnak megfelelő anyagokat használok így nem csak zsíros bőrre ajánlom, hanem mindenkinek személyre szabottan, akinek csak fél órája van a szépülésre. A kezelés végeztével a szépségeredmények azonnal láthatóak, a bőre megtisztul. Jelentősen csökken a mitesszerek és pattanások száma. Arc színe ragyogóvá válik, bőre sugárzik, újra lélegzik. A kezelés után alkalmazott bőrápoló termékek hatékonysága megnövekszik, mert az aktív összetevők hatékonyabban felszívódnak a tiszta bőrben.